top of page
Ontwikkeling

ONTWIKKELING

Optimum C heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling van de juiste infrastructuur voor zorginstellingen. Optimum C kan u ondersteunen bij de financiering, het voorbereidende traject, in de zoektocht naar de juiste uitvoerende partijen en tijdens de bouwfase.

WAARVOOR KAN U BEROEP
DOEN OP OPTIMUM C?

 1. Ontwikkeling van nieuwe zorginstellingen:
  Op basis van uw noden en wensen doet Optimum C een micro-macro analyse en stellen we een businessplan op. Tijdens het bouwtraject zorgt Optimum C voor het totale projectmanagement. De focus ligt steeds op het bewaken van het evenwicht tussen kwaliteit, budget en timing. Op deze manier ontwikkelen we samen een duurzame zorginstelling.
   

 2. Verbouwing van bestaande zorginstellingen: Optimum C brengt uw noden in kaart en stelt een businessplan op voor de verbouwing van uw bestaande zorginstelling. Tijdens het bouwtraject kan u rekenen op ons expertise binnen projectmanagement.
   

 3. Financiering van nieuwe ontwikkelingen:
  Nieuwe ontwikkelingen binnen de zorgsector brengt  ook de nood aan extra financiering met zich mee. Het is mogelijk om voor de financiering beroep te doen op Optimum C.
   

 4. Ontwikkeling van gemengde projecten waarbij er residentiele en zorgwoningen aanwezig zijn. Alsook ontwikkeling van projecten die focussen op intergenerationeel wonen.

35683360_l.jpg
Realisaties

realisaties

Doorheen de jaren ontwikkelde Optimum C al heel wat projecten voor de zorgsector. Dit ging van advies of financiering tot de algehele leiding over het volledige ontwikkelingsproject. Ontdek hieronder enkele van onze realisaties.

CONTACT_ONTW
bottom of page