Formulier vorming op maat

Optimum C heeft een ruime catalogus aan vormingen en workshops, gaande van thema's rond leiden, coachen en samenwerken, zorgbeleid en -kwaliteit, zorgtechnieken, levenkwaliteit en managementissues.

Al onze thema's en expertises vind je in het vormingsoverzicht (selecteer de grijze knop 'op aanvraag').

Vind je je gading niet?

Laat ons weten wat jou interesseert of wat je organisatie nodig heeft. Optimum C organiseert de gewenste vorming op maat en desgewenst ook op locatie.

Leden van Optimum C ontvangen bij een bestelde module in huis/op verplaatsing, een halve dag consulting gratis. Lid worden?

 

Over jou en je organisatie

Bezorg ons zo nauwkeurig mogelijke gegevens over jezelf en jouw organisatie. Zo zijn we meteen zeker van de juiste schrijfwijze.

Vertel ons hoe en wanneer we jou het beste kunnen bereiken.
Over het organiseren van een vorming

Vermeld de vorming die je graag in jouw organisatie of in onze lokalen wenst te organiseren. Uiteraard kunnen we hierover van gedachten wisselen, maar het helpt om al een idee te hebben van jouw specifieke noden.

Omschrijf de periode waarin de vorming het best georganiseerd zou worden. Wij zullen trachten aan die wens tegemoet te komen of in overleg met jullie zoeken naar het best mogelijke alternatief.
Geef een reële schatting van het aantal deelnemers dat gegarandeerd kan worden. Indien onzeker, geef dan toch een minimum en maximum waarde.