Teamontwikkeling

Breng je team op een hoger niveau. Laat teams autonomer functioneren.
In deze dagopleiding leer je je eigen team resultaatgerichter werken, hun organiserend & samenwerkend vermogen te verhogen en hun expertise ten volle te benutten.
 
Optimum C leert je stil te staan bij cruciale vragen nodig om je team verder te ontwikkelen.
We reiken je tools aan waar je de dag nadien direct mee aan de slag kan.
 
Naast de eigen teamontwikkeling staan we ook stil bij de plaats die jouw team inneemt in het grotere geheel van de organisatie en hoe teams onderling dienen samen te werken. Hoe ze verticaal en horizontaal bij te sturen indien nodig, …
Aan de hand van het energiemodel leer je hoe je je eigen team moet coachen en hoe de verschillende teamleden apart op een andere manier dienen gecoacht te worden.
Duur van de opleiding: 1 dag.
 
Naast deze dagopleiding bieden wij ook maatwerk aan om samen met een werkgroep binnen je eigen organisatie aan de slag te gaan om bestaande teams sterker te maken. Hiervoor komen we graag ter plaatse om in eerste instantie te luisteren naar jullie knelpunten op vlak van teamontwikkeling. Samen maken we een SWOT – analyse en komen we tot een plan van aanpak.
Vraag alvast een vrijblijvend gesprek aan.
 
Bekijk ook onze andere opleidingen, in het bijzonder “Inspirerend Leiderschap binnen een Innovatieve Zorgorganisatie” waar teamontwikkeling integraal deel vanuit maakt.
 

Thema: 
IAO/Leider, Coach, Manager
Doelgroep: 
Directie, Stafleden, Leidinggevenden
Prijs: 

Op aanvraag

Op aanvraag

Locatie: 
Kasteel Ter Ham
In eigen WZC of andere locatie
Duur van de opleiding: 
1 tot meerdere dagen
Extra info: