2019.11 Communicatietraining & Coaching

Na de opleiding ben je in staat je medewerkers te waarderen en ze op een constructieve manier feedback te geven. je leert hoe je mensen kan laten groeien. Dankzij jouw inspirerende manier van coachen krijgen medewerkers meer "goesting" en worden ze op hun beurt actieve promotors van je organisatie.
 
Communicatietraining
 
Hoe zorgen we ervoor dat ieders passie en talent aan bod kan komen.

Wat is de rol als coach? Optimum C leert je de nodige basisvaardigheden op vlak van communicatie en coaching.

Leer medewerkers feedback te aanvaarden en te zien als een geschenk.

Tevens staan we stil bij verschillende soorten gesprekken: feedback gesprek, evaluatie gesprek, bijsturingsgesprek, groeigesprek, ziekteverzuimgesprek.

 

Deze vorming kan apart gevolgd worden, of als onderdeel van de module Basisopleiding Functiecomplement. Zie https://www.optimumc.be/optimumc/vorming/201909-basisopleiding-functiecomplement-hvp

 

Thema: 
Human Resources/RIZIV, IAO/Leider, Coach
Doelgroep: 
Directie, Stafleden, Leidinggevenden
Prijs: 

139,50 (dagopleiding)

€139,50 (ex. 21% btw)

Locatie: 
WZC Zilverlinde - Berkenstraat 15 - Olen
Duur van de opleiding: 
1 dag van 9 tot 17u (broodjeslunch is voorzien)
Extra info: 
Vormingsdata: 
Hele dag
vrijdag, 15 november, 2019 - 09:00 tot 17:00
Inschrijven is niet meer mogelijk.

.

 

Docent: 

Rudi Veekhoven

Rudi Veekhoven, gedelegeerd bestuurder Optimum C, is van opleiding kinesitherapeut en vond professioneel al snel zijn passie in de ouderenzorg. Vandaag kan hij terugkijken op meer dan 25 jaar ervaring in de sector. Hij zag ouderenzorgorganisaties van dichtbij evolueren en stond daarbij dikwijls mee aan het roer. Gedurende zijn loopbaan bleef hij zich specialiseren (Vlerick, K.U.Leuven …), met een bijzondere voorliefde voor HR en people management. Omdat hij zelf heel wat functies heeft uitgeoefend, is hij vandaag niet enkel de man van de theorie, maar ook van de zorgpraktijk.
Vandaag is hij onder meer Senior Consultant ‘innovatieve arbeidsorganisaties’ bij Flanders Synergy. Hij leidt expertisecentrum Optimum C met veel passie, en staat ook graag nog eens zelf ‘voor de klas’. Daar heeft hij een reputatie opgebouwd dankzij zijn ‘motivational speech’-stijl van doceren.