Optimum C-nieuws

Lees het zomernummer van UITGERUST

De zomer komt eraan, dus het is weer tijd voor een nieuwe UITGERUST! Eentje waarin Lassie de therapiehond en Gust het woonzorgvarken de hoofdrol spelen. Maar ook waarin CRA's in de bloemetjes worden gezet en waarin er op los gespeeld wordt in woonzorgcentrum Sint-Augustinus in Halle. Kortom, alweer een boeiende editie. 
 
 

NIEUW: verdiepingsmodule incontinentie

Tussen 55% en 75% van de bewoners in woonzorgcentra lijdt aan een vorm van incontinentie. Volgde je al de basismodule (in)continentiecoach? Optimum C ontwikkelde samen met Essity een verdiepingsmodule rond deze prangende problematiek.

Nieuw op aanvraag

Wilt je team zich graag verdiepen in motorische - of gedragsstoornissen die te maken hebben met slechter werkende zintuigen of veranderde prikkelsverwerking door dementie? In een halve of hele dag introduceert onze expert je in 'Sensomotorische Integratie'.

Ontdek ons volledige aanbod, voor een vorming op maat van je team, op het moment dat jullie past!

Bouwplannen? Ga voor een bouwconcept op maat van uw zorgvisie

Optimum C heeft ruim ervaring met de realisatie van ouderenzorginfrastructuur. Elk renovatie- en nieuwbouwproject biedt kansen om woonvormen te ontwikkelen op maat van de evoluerende behoefte van ouderen. Uw zorgvisie vormt de basis om een uniek woonconcept uit te werken. Met bijvoorbeeld aandacht voor het stimuleren van gelukkig samenwonen met anderen, sfeerschepping, ergonomische oplossingen, wonen op maat voor bewoners met dementie …

 

In de kijker

Vanaf 27 september 2019 

BASISOPLEIDING FUNCTIECOMPLEMENT HVP

Erkende basisopleiding voor hoofdverpleegkundigen rond leiding geven, sociale wetgeving en welzijn op het werk.

 

Vanaf 24 september 2019
MODULE INSPIREREND LEIDERSCHAP
Leer als leidinggevende te kijken naar je eigen rol, team en organisatie en til zo je leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau. Introduceer het gedachtegoed van IAO – Innovatieve Arbeidsorganisatie, met als resultaat: meer betrokkenheid van de medewerkers, minder ziekteverzuim en minder verloop.

Nieuw vanaf dit najaar (start 17 oktober)
Tussen 55% en 75% van de bewoners in woonzorgcentra lijdt aan een vorm van incontinentie. Volgde je al de basismodule (in)continentiecoach? Optimum C ontwikkelde samen met Essity een verdiepingsmodule rond deze prangende problematiek.