Bouwen voor de ouderenzorg vraagt toegepaste expertise.

Laat u begeleiden door Optimum C voor een weldoordachte investering in de juiste infrastructuur. Optimum C kan u ondersteunen in het voorbereidende traject, maar ook in de zoektocht naar de juiste uitvoerende partijen en later ook tijdens de bouwfase.

Waarvoor kunt u een beroep doen op onze consultants?

Voorbereiding bouw:

  • Micro-macro-analyse van de mogelijkheden en middelen (financieel, grond, wetgeving, vergunningen, normeringen, lokaal marktonderzoek ...)
  • Businessplan voor een duurzame realisatie en uitbating van de voorziening
  • Facilitair management: plan van aanpak
  • Uitbating: marktbevraging en/of opstellen tender
  • Bouwconcept in overeenstemming met uw visie op zorg en organisatie
  • Specifieke rapporten of onderzoek op het vlak van ouderenzorgbeleid, lokale of regionale prospecties, financiële of juridische vraagstukken

Gedurende het bouwtraject:

  • Totaal projectmanagement: Optimum C is uw persoonlijke adjunct gedurende het hele bouwavontuur. Onze senior consultant rapporteert rechtstreeks aan de bouwheer en bewaakt in zijn/haar naam kwaliteit / budget / timing.

 

Contacteer senior consultant Rudy Vermeulen (0473 19 05 93 - rudy.vermeulen@vzwoptimumc.be m.b.t. uw concrete vraag
Een eerste gesprek is steeds kosteloos en vrijblijvend. 

 

Optimum C adviseert en begeleidt zorgbouwheren bij de realisatie van hun project. We bewaken het evenwicht tussen de kwaliteit van het eindresultaat, het budget en de timing.

Team Optimum C breidt uit met zorgbouwexpert Rudy Vermeulen

Rudy Vermeulen versterkt sinds kort als senior consultant het team van Optimum C. Rudy is ervaren en beslagen in zorgbouw, met een gedegen kennis van wetgeving, normeringen en innovatieve materialen.
Rudy zal vanuit Optimum C woonzorgcentra ondersteunen die voor of midden in een bouwavontuur staan.


Meer lezen

Optimum C ontvangt Q4-kwaliteitslabel voor vormingsaanbod

Optimum C vroeg deze zomer een onafhankelijke audit aan door de Qfor certificator Management Information, met een erg positief rapport als resultaat. Het levert Optimum C een erkenning op voor 3 jaar, waarbij voor alle vormingsactiviteiten het Q4-label mag gebruikt worden. 


Meer lezen